PAPATYA YAĞI 1 LİTRE

 240,00

PAPATYA YAĞI

Papatya yağı , güzellik veya cilt bakım ürünlerinde ve kozmetiklerde, tonerler, serumlar, merhemler, losyonlarda sıkça kullanılır.

Cildi aydınlatan L-arbutin olarak bilinen doğal bir madde içerir.

Cildin taze ve genç görünmesine yardımcı olur ve korur.

Papatya merhemi, iltihaplı eklemler ve yaralar için bir yardımcıdır.

Tentür romatizma ve kas yorgunluğundan kurtulma sağlar.

Doğal Sabun ve Krem imalatlarına uygundur.

150 tl üzeri alışverişlerde Kargo Ücretsiz.

Kategoriler: , Etiketler: